Ministri Hoxha realizoi takim me Këshilltarët shtetëror, drejtorët e departamenteve dhe shefat e departamenteve të njësive në kuadër të MBPEU

 
Sot, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave, Arjanit Hoxha, së bashku me Sekretarin e shtetëror, Nefrus Celiku dhe Shefin e Kabinetit, Dritan Ramadani, zhvillova një takim pune me Këshilltarët shtetëror, drejtorët e departamenteve dhe shefat e departamenteve njësive në kuadër të Ministrisë.
Në takimin, i cili u mbajt në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, pata mundësinë të njihem në detaje me punën e ministrisë.
Ne do të vazhdojmë të punojmë së bashku dhe me përkushtim në drejtim të zhvillimit dhe promovimit të bujqësisë.
—-‐———————————————–
Денеска, заедно со државниот секретар, Нефрус Челику и шефот на кабинет Дритан Рамадани, одржав работен состанок со државните советници, директори на управи и раководители на сектори и одделенија.
На состанокот, кој се оддржа во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство имав можност детално да се запознаам со работата на министерството.
Ќе продолжиме заедно и посветено да работиме во насока на развој и унапредување на земјоделството.