Në media

Njoftimet

"e vërteta është se ne vijmë në skenën e politikës shqiptare me njerëz që pas vetes nuk kanë asnjë grimcë bagazhi të dështimit, qoftë në aspektin intelektual, ngase askush nuk ka formim arsimor me diploma të dyshimta, qoftë në aspektin profesional, ngase secili në profesionin e tij është personalitet i dëshmuar, qoftë në aspektin moral, ngase te ne askush nuk ka bagazh të korrupsionit ose të amoralitetit pas vetes dhe, e fundit, ne vijmë me vizion afatgjatë dhe me shumë këmbëngulje se vetëm politikanë si ne kanë mundësi të prodhojnë politikë të suksesshme në Maqedoni.."