22195229_576013789189516_2468138424840263871_n

Dje në Tarcë, kandidati i Lëvizjes BESA për kryetar komune, Amir Elezi, së bashku me këshilltarët komunal, kanë realizuar tubimin qendror me banorët e këtyre zonave.

Kandidati për kryetar komune, Elezi ndër të tjera në takimin me qytetarët tha: “Të nderuar banorë të Tearcës, të kontaktojmë të gjithë për ta sqaruar programin tonë në detaje. Sepse forca që ju e keni me vete është forca e argumentit dhe e fakteve, ndërsa ata le të mundohen me shpifje, me blerje të votave, por askush nuk mundet ta fitojë komunën e Tearcës me manipulime dhe gënjeshtra. Me fitoren tonë do të vijnë në shpreje të gjithë profesionistët, me çka do të jemi në vazhdimësi pranë qytetarëve për të zgjidhur hallet dhe brengat e tyre.. Është momenti i fundit që me Komunën e Tearcës të menaxhojmë ne që primare do t’i kemi gjithnjë intreresat e popullit, pasi programi jonë ofron zgjidhje konkrete për problematikat me të cilët po ballafaqohemi çdo ditë”.

 22195229_576013789189516_2468138424840263871_n 22219938_576013695856192_1198385756230561517_o 22279416_576013662522862_8185436793925078970_n hgj