10904170_10206547681553602_801272168_n.jpg

Aktivistët e Lëvizjes BESA kanë ndërmarrë një aksion të gjerë prej për shpërndarjen e fletushkave, ku në pika të shkurtra sqarohet platforma e prezantuar politike “Ridefinimi” për daljen nga kriza e thellë politike dhe për ridefinimin e shtetit.