fadil zendeli

Sot, deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli, ka realizuar takim me Ambasadorin e Norvegjisë, z. Arne Sannes Bjornstand.

Në këtë takim kryesisht është biseduar për reformat e nevojshme që duhet ti ndërmerr qeveria e re si dhe zhvillimet e fundit politike në këtë vend, ku me këtë rast përfaqësuesit e BESËS kanë thënë se janë të gatshëm që të japin kontributin e tyre në realizimin e reformave të nevojshme. Deputeti Zendeli e njoftoi z. Bjornstand për rolin konstruktiv që ka luajtur BESA në gjithë këtë proces dhe për angazhimin e saj në mbështetje të procesit në dobi të qytetarëve në të ardhmen.

Të dyja palët janë dakordësuar që takime të këtilla miqësore të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

07.08.2017                                               Lëvizja BESA