Ju lutemi plotësoni formularin më poshtë për të dërguar mendimet tuaja, problemet, idetë apo sygjerimet.
Mos hezitoni të na shkruani, koha jonë është me ju dhe përgjigjet tuaja do i merrni shumë shpejtë.

shiritikontakt

Emër dhe Mbiemër (*)

E-mail adresa (*)

Subjekti

Mesazhi

ADRESA DHE KONTAKTE

Lëvizja BESA
Bul. Krste Misirkov Nr. 7 Lokal 68 A
Shkup, Maqedoni
Tel: 02 511 08 38
E-mail: kontakt@levizjabesa.mk

Shikoni adresën në Shkup
map

Na ndiqni në rrjetet sociale:
fb_1 tw_2 yt_3