11008558_678907515565360_2686391315805672279_n

Aktivistët e Lëvizjes BESA në biseda të drejtëpërdrejta me banorët e Likovës dhe rrethinës kanë shpalosur agjendën e tyre politike.

Më poshtë po ju sjellim fotografi nga ky aktivitet.